How To Skip Those Bad Hair Days | Dove Regenerate Nourishment Products

may1.1

I have a lot of struggles with my hair and I’ve been through countless bad hair days… And it may sound weird but it can absolutely ruin my day if I know that my hair looks awful – and I’m pretty sure it’s the same with you guys.
I wash my hair every 2-3 days but when it’s not fresh it starts losing it’s volume and doesn’t look nice.

I inherited quite thin hair which has literally no body (thanks, dad!), only after washing and blow-drying it.
A few weeks ago I started using the new Dove Regenerate Nourishment shampoo, conditioner and serum in-oil and I’m pretty impressed. Basically it’s for damaged hair and even though I have never had my hair dyed I know it’s quite distressed. Not only dyeing can damage your hair but also the sunlight, the hair brushes, the drying process or curling / straightening it. These products contain red algae which helps repairing and strenghtening your hair and the surprising fact is that it works really fast! I can already see the difference.

Also, it matters to me a lot that these products smell amazing! I just love it, really. The smell and the volume of my hair lasts for 2-3 days which is great. No more bad hair days for me, haha. xx

***

Rengeteget szoktam szenvedni a hajammal, és hetente fordul elő, hogy “bad hair day”-em van… Tudom, ez talán kicsit felszínesen hangzik, de nekem például abszolút el tudja rontani a napomat, ha borzasztóan áll a hajam – és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Nagyjából 2-3 naponta mosom a hajamat, viszont ha nem friss, akkor már elkezd lelapulni, és egyszerűen nem mutat olyan jól.

Egyébként is vékonyabb szálú, és kevésbé dús hajat örököltem (köszi, apa!), ezért csak szárítás után van egy ideig tartása.
Néhány hete használom a Dove új termékcsaládját, a Regenerate Nourishment sampont, balzsamot és szérumot, és őszintén szólva le vagyok nyűgözve. Alapvetően ezek a termékek erősen károsodott hajra vannak kitalálva, és bár az enyém nem annyira durván roncsolódott, hiszen még sosem volt festve, de azért számos károsító tényezőnek van kitéve. Ugyanis a hajnak nem csak a festék tesz rosszat, de a napfény, a fésű, a hajszárítás, és a vasalás / göndörítés is kikészíti. Ezekben a Dove termékekben viszont vörös alga van, ami segít helyreállítani a sérült hajszálakat, és megerősíti a hajat. Számomra meglepő volt, hogy ennyire gyorsan működik, mert én már 3-4 mosás után is látom az eredményét.

Azért is plusz pont jár, hogy szuper illata van a termékeknek, egyszerűen imádom! Ráadásul tényleg napokig kitart, és a hajam tartása is megmarad, szóval végre nincsenek “bad hair day”-ek, haha. xx

https://www.veryhair.com/lace-wigs/lace-front-wigs
may1.3

Follow:

8 Comments

 1. 2016. May 2. Monday / 01:16

  Loved your post and your bio. Are you in fashion school? Good luck becoming a designer! Always follow your dreams. And hey you got a customer when you design your first collection! Wish you the best. Love your blog!

  • 2016. May 5. Thursday / 09:33

   thanks dear! no, currently I’m at high school!
   haha that’s good to know! xx

 2. Lili
  2016. May 2. Monday / 15:15

  Jaj, ez nekem is mindig gondot okoz, én most már naponta mosok hajat. Ráadásul szőkítem is. Na kipróbálom :)

  • 2016. May 5. Thursday / 09:30

   kíváncsi vagyok, neked milyen tapasztalataid lesznek vele, majd írj! :)

 3. alice
  2016. May 2. Monday / 20:11

  Cool pics, I love it!

  Alice Cerea
  babywhatsup.com

  • 2016. May 5. Thursday / 09:30

   thanks :)

  • 2016. May 5. Thursday / 09:30

   absolutely!
   hope you will like these! xx