Balaton Sound Memories

IMG_3421

On Thursday I attended the Balaton Sound festival for the first time and it was an amazing experience! Although it’s not really my taste in music what they played there but the party was great. I was there with my friends so we had an awesome time and we stayed up until 5am.

Only the day after the festival I realised that I forgot to take any outfit photos so now I can’t show you what I wore… Shame on me. Anyway, my look was not that interesting, I was wearing red shorts with flower prints on it, a black top and my Vagabond sneakers. You might think that I’m crazy for wearing my best VAGABOND shoes on a festival and well, you are right, it sounds like a very bad decision. Actually the reason why I chose to wear them was that they looked cool with my outfit and my friend borrowed my cheap festival sneakers so I had no other options. However luckily my shoes are okay, they didn’t get too dirty so I’m quite proud of myself, haha. xx

***

A Balaton Soundon idén voltam először, de csak egy napra (csütörtökre) mentem le. Szuper élmény volt, nagyon jól éreztem magam, bár ez a fajta zene nem annyira az én stílusom. A barátaimmal mentem, szóval biztos voltam benne, hogy csak jól sikerülhet ez a nap, és így is lett: hajnali 5-ig fent maradtunk.

Csak másnap jutott eszembe, hogy elfelejtettem outfit fotót csinálni, így most nem tudom megmutatni nektek, hogy mit viseltem… Ejnye, Emma. Na nem baj, egyébként annyira nem volt izgi a szettem, virágos piros lenge shortot viseltem fekete toppal, és a Vagabond tornacipőmmel. Igen, a VAGABONDDAL. Most gondolom, azt hiszitek, nem vagyok normális, hogy a legjobb cipőmet veszem fel fesztiválozni, és jogos a feltételezés. Valójában nem volt más választásom, mert ez illett csak a ruhámhoz, és a klassz kétezer forintos fesztivál tornacipőm pedig barátnőmnél maradt. Szerencsére semmi baja nem lett a szent Vagabondnak, nem is vészesen koszos, úgyhogy büszke vagyok magamra, haha. xx

blog

Follow:

2 Comments

 1. 2016. July 15. Friday / 20:39

  Ahogy elnézem,biztos nagyon jól szórakoztatok! :)
  Nem ide tartozik, de gondoltam megkérdezem. Egyszerűen imádom a rajzaidat, és az érdekelne, hogy Te valamilyen rajzsuliba jársz vagy valamilyen különórara?
  A választ előre is köszönöm. Puszi, szép hétvégét! ;)

  • 2016. July 16. Saturday / 13:29

   igen, a Corvin Rajziskolában tanulok rajzolni! :) szép hétvégét!