Mittersisters

sept25.1

First of all I’d like to thank you guys for all your support, I received so many positive comments/messages for my latest post! It truly warmed my heart.
Today I’m going to talk about a particularly special Hungarian brand, I don’t think I’ve ever heard of anything like this.

There are plenty of accessory designers on the market and I feel like when it comes to designer bags a lot of people decides to spend loads of money on having the perfect bag of their dreams. Finding the perfect bag is not an easy mission but nowadays you can hear about a lot of places where they make you a customised bag. Whether you can choose from a variety of different colors, shapes or you can add your monogram to the bag – you have to prepare yourself that you’ll pay a lot for that.

However there is something even cooler than all this: designing AND creating your own bag. Without having any particularly special skills. Now you probably think it’s impossible but it’s not.
The first time I heard about Mittersisters and their new project, The Studio Project, was when my invitation for their press workshop came. I went to their showroom on Thursday and I had an amazing time there and yes, I actually created my own, personalised bag by myself. Okay, sure, I had some help but this sounds pretty cool, right?

The Studio Project’s point is to give people the opportunity to take part in creating their own bag (which of course they can design themselves too, they can choose from a huge kit of different leather materials – I felt like I was in heaven when I saw the collection). They help you with the preparation, but you can cut the materials and do the easier tasks, and they do the sewing.

Why is it so awesome? Because you design your own bag, learn a lot of things while creating it with a professional help, and at the same time you are having a lot of fun. The Mitter girls are really nice and kind and they help you with everything and make sure your bag will be 100% perfect. The workshops are relatively for a good price if you compare how much a designer bag costs. You can find every detail on their website HERE.

Today we took some outfit pictures featuring my new bag which I had designed and made at the workshop. I think it’s gorgeous, I even made two little bag charms to glam it up. I wore it with my (matching) emerald green jumpsuit, Daisy Street sandals and pink sunglasses. I think this bag makes any outfits statement, I’m glad I chose these materials (though it took me 30 minutes to make such a hard decision, haha). xx

***

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a sok kedves üzenetet és pozitív visszajelzést a legutóbbi bejegyzésemre, nagyon jól esett!
Ma egy igazán különleges magyar márkát fogok nektek bemutatni, amiről én is csak nemrég hallottam először.

Kiegészítő tervezőnek lenni klassz, hiszen az emberek nagy része szívesebben költ designer táskára, mint mondjuk ruhadarabokra. Főleg mivel a tökéletes táska nem csak státuszszimbólum, de egy kulcsdarabja is a ruhatárunknak. Nem könnyű megtalálni ezt a tökéletes darabot, főleg mivel mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy mit is akar pontosan. Szerencsére ma már több olyan cég is van, akik elkészítik neked az adott darabot személyre szabva. Mindegy, hogy a színét, vagy a formáját választod meg te magad, vagy épp a monogramodat gravíroztatod bele, tuti, hogy nem olcsó mulatság lesz.

Viszont van valami, ami még ennél is királyabb: megtervezni ÉS elkészíteni a saját táskádat. Anélkül, hogy ehhez bármilyen különleges képességre lenne szükséged. Most biztosan azt gondoljátok, hogy ez lehetetlen – pedig nem az.
Először akkor hallottam a Mittersisters-ről, és a The Studio Project-ről, amikor meghívást kaptam egy workshopjukra. Csütörtökön elmentem erre az eseményre a showroomjukba, ahol szuperül éreztem magam, és elkészítettem a saját, személyre szabott táskámat. Oké, persze, ehhez kaptam segítséget, de azért elég jól hangzik, nem igaz?

A The Studio Project lényege az, hogy a workshopok folyamán bárki megtervezheti a saját táskáját (fantasztikus bőrök közül lehet válogatni, én teljesen transzba estem, amikor megláttam a csillogó, fényes, színes, szőrös, stb anyagokat felsorakozva a műhelyben), és részt is vehet az elkészítésében. Te magad szabhatod ki a táskát, és az egyszerűbb feladatok mind rád vannak bízva, de persze a varrást a profik megcsinálják helyetted.

Hogy miért annyira király ez? Mert te magad tervezed meg a táskádat, rengeteget tanulhatsz az elkészítése közben, és ráadásul még egy jó program is. A Mitter lányok hihetetlenül kedvesek és segítenek abban, hogy a végeredmény egy 100%-ig tökéletes darab legyen. A workshopok relatív jó áron vannak, főleg ha összehasonlítod egy designer táska árával – és itt nem csak a végterméket kapod meg, hanem ezzel együtt egy élményt is. Minden részletet egyébként megtaláltok a weboldalukon ITT.

Ma délelőtt le is fotóztuk a táskát, amit én terveztem és készítettem el a workshopon. Szerintem csodaszép, nagyon sokat dob rajta a két kis táskadísz is. Egy smaragdzöld overallt vettem fel hozzá, Daisy Street szandállal és pink napszemüveggel. Szerintem ez a borítéktáska bármilyen outfitet feldob, örülök, hogy ezeket az anyagokat választottam hozzá (bár tény, hogy fél órán keresztül hezitáltam, képtelen voltam dönteni a színekkel kapcsolatban, haha). xx

sept25.2 sept25.3sept25.4 sept25.5sept25.6 sept25.7sept25.8sept25.9jumpsuit: Zara / shoes: Daisy Street* / bag: Mittersisters x me* / sunglasses: ZeroUV*

Follow:

8 Comments

 1. Lili
  2016. September 25. Sunday / 22:23

  Eszeveszett jó lett a táska, és csodásan nézel ki!

  • 2016. September 25. Sunday / 22:46

   köszi Lili!! xx

 2. 2016. September 27. Tuesday / 01:09

  Szép összeállítás :)

  • 2016. October 1. Saturday / 14:18

   köszönöm! :)

 3. Moncsi
  2016. September 27. Tuesday / 22:42

  Nagyon nagyon tetszik ez a workshop dolog, annyira szeretnék magamnak varrni, de túl nehéznek gondoltam eddig. Ráadásul azt sem tudom, hol kell hozzá anyagot venni. Ez így most elég jól hangzik!

  • 2016. October 1. Saturday / 14:17

   szerintem mindenképpen csekkold a Mittersisters oldalát, nagyon klassz workshopjaik vannak! :) x

 4. 2016. September 30. Friday / 18:50

  i am in love with those shoes!!! Your outfits are lovely as always!

  • 2016. October 1. Saturday / 14:16

   thanks:)