Thoughts About Blogging ⎢What Should I Change?

sept19.1

Lately I’ve been thinking a lot about this blog and what I should do with it. Don’t worry, I’m not quitting or something, I’m just wondering what else could I do with it other than simply posting outfit pictures. I feel like there are so many similar fashion blogs on the Internet and I just don’t want to be one in a million. There are a lot of different topics I could write about, not just fashion.

In the past few months I had this feeling that I keep doing the exact same thing: put together nice outfits that I like, take pictures of them and post it on the blog. Sometimes I wrote beauty posts too, and I share my travelling experiences, festival memories or some other small parts of my life but that’s all.

This year is going to be the most important and stressful year I’ve ever had. I’m applying to universities and in May and June I’ll have my final exams. I’d love to share some “behind the scenes” stuff of how I get my portfolio ready, how I spend my days with running from drawing lessons to sewing lessons. I’d like to write down more thoughts about how I see the  fashion industry with a 17 year old’s eyes (oops, almost 18! I’ll turn 18 in November… I’m growing up, oh gosh). I’ll have to learn cooking and baking this year and I think I’ll experiment a lot with different meals, I’d share something about that too.

I have so many things to learn this year, I have a lot of plans and goals to achieve and I want this blog to be a documentation of my effort, my success and my (hopefully less) failures too. I hope you’ll follow my journey and enjoy the content I create. xx

***

Mostanában elég sokat gondolkoztam azon, hogy mi legyen a bloggal. Természetesen nem tervezem abbahagyni, vagy ilyesmi, épp ellenkezőleg: azon pörög az agyam, hogy vajon mi mást csinálhatnék még ezen a felületen a sima outfit bejegyzéseken kívül? Annyi divatblog van már, és nem szeretnék csak egy lenni a millióból. Rengeteg téma van, amiről még szívesen írnék, akár a divaton kívül is.

Az utóbbi pár hónapban úgy éreztem, ugyanazt csinálom folyamatosan: kitalálok egy klassz outftitet, lefotózzuk, kiposztolom. Néha-néha vannak beauty bejegyzések is, írok időnként az utazásaimról, fesztivál élményeimről, vagy megosztok egy apró momentumot az életemből, de ez minden. Miközben annyi dolog van, amiről még írni lehetne!

Ez az év lesz az eddigi legkeményebb, legmeghatározóbb és leginkább stresszes évem. Felvételizek, és május-júniusban pedig érettségizem. Szeretnék majd néhány “behind the scenes”-szerű bejegyzést készíteni, hogy hogyan is rakom össze a portfóliómat, hogyan töltöm a napjaimat, rajzóráról varrás órára rohangálva. Írnék időnként arról is, hogy 17 éves szemmel milyen észrevételeim vannak a divatszakmával kapcsolatban (atya ég, lassan már 18 leszek… novemberben! ez ijesztő). Idén meg kell tanulnom sütni és főzni, és erről is szívesen megosztanék pár fotót, élményt, vagy akár recepteket a blogon.

Rengeteg tanulnivaló vár rám idén, és rengeteg célt kitűztem magam elé, és azt szeretném, ha ez a blog lenne a dokumentációja a próbálkozásaimnak, a sikereimnek, vagy akár a bukásaimnak is (amiből remélhetőleg nem nagyon lesz). Remélem, érdekesnek találjátok majd az újabb tartalmakat, és követni fogtok ezután is! xx

sept19.2 sept19.3sept19.4 sept19.5sept19.6dress: Marianna Herrhofer* / boots: Public Desire* / sunglasses: ZeroUV* / choker: Primark / necklace: ThePeachBox* / watch: Triwa*

Follow:

14 Comments

 1. 2016. September 20. Tuesday / 02:00

  I am definitely down for behind-the-scenes posts! Good luck with everything!

  xx
  scarlettandgiselle.blogspot.com

  • 2016. September 20. Tuesday / 16:30

   thanks Jenna! xx

 2. Lili
  2016. September 20. Tuesday / 09:11

  Ez nagyon izgalmasan hangzik, én biztosan olvasni fogom ezeket a bejegyzéseket! És persze hajrá!

  • 2016. September 20. Tuesday / 16:29

   de aranyos vagy, köszi!! :)

  • 2016. September 25. Sunday / 18:27

   thanks darling! x

 3. 2016. September 21. Wednesday / 14:59

  Hi, Emma!

  Please know that you are not just one in a million!! Your blog is my absolute favorite and I am definitely in to seeing all of your behind the scenes work, with cooking, and school and your portfolio!!!

  I understand how you feel about applying to schools. I am having that same stress, only we have started applying already!

  I wish you the best of luck!

  • 2016. September 25. Sunday / 18:27

   thank you so much Elina! good luck with your university application!! xx

 4. 2016. September 21. Wednesday / 16:09

  Én támogatom az ötletet! Csak így tovább, sikerülni fog. És a tanuláshoz meg az éretségihez, valamint a felvételire is sok sikert kívánok. Amúgy már tudod hogy hova felvételizel? Puszi ;)

  • 2016. September 25. Sunday / 18:26

   köszönöm!! :) igen, Angliába, Hollandiába, Dániába! xx

 5. 2016. September 24. Saturday / 15:26

  Emma! ezer meg egy kommentet írtam már arról, hogy mennyire jó érzés a kezdetek kezdetétől olvasni a blogodat. hihetetlenül régóta követlek, imádom ezt az egész felületet úgy ahogy van, és akármiről is írnál, nekem az biztosan tetszene. nagyon tetszenek az ötleteid, én örömmel olvasnék bts bejegyzéseket, szívesen látnám a rajzaidat, munkáidat, terveidet, érdekel a portfóliód, érdekelnek a gondolataid a divatiparról, de minden más is, ami csak eszedbe jut. alig várom!
  xx Flóra
  http://www.florabugan.com

  • 2016. September 25. Sunday / 18:25

   nagyon aranyos vagy Flóra, köszönöm a kedves szavakat!! :) puszi!

 6. Bianka
  2016. October 8. Saturday / 00:30

  Szia Emma!

  Tudom, hogy egy korábbi kommentelő már rákérdezett, hogy merrefelé tanulsz tovább, de az lenne a kérésem, hogy esetleg meg tudnád mondani ezen említett országok kiválasztott egyetemeit is?

  Legjobbakat,
  Bianka

  • 2016. October 17. Monday / 21:26

   szia Bianka!
   dobj egy emailt az emma@istvanffy.hu-ra, és akkor mesélek szívesen erről! :) x