A Day At Balaton Sound

Balaton Sound 2017

Those who haven’t been to Balaton Sound may have prejudice about this festival. In the media you can read a lot of bad things about Sound: it’s all about drugs, sex, unconscious people, and everyone who goes there is willing to do these things. To me Balaton Sound means endless fun and dancing, and that’s it. Maybe I’m lucky that I haven’t had any bad experiences there but I didn’t feel like it wasn’t a safe place.

This was my second time at Balaton Sound (I’ve been there last year too, for just one day, you can read my article about it here), and it was actually a very fun and positive experience. The music what they normally play at this festival is not exactly my style however this year G-Eazy, one of my favourite rappers came to perform – and it was fantastic. Even though I think the concert was a bit too short I really enjoyed it. I love seeing my favourite artists performing live, some people say it’s exactly the same as turning on the radio and listening to it but I don’t agree with that.

I went to quite a few concerts while I was there. We saw Don Diablo’s and Nicki Romero’s performance a bit, and then the Stadiumx concert which was really awesome. I was there with my friends and my cousin and I danced a lot there.

I wore my favourite flower printed romper, it was perfect for such a warm weather, and when it got colder at night I got on a denim jacket. I took my New Balance sneakers with me because they are super comfy, I bought them last year for Sziget Festival and unfortunately I ruined them so much that from now on they are just my festival shoes. I know, New Balance is not your typical festival shoe as it’s pretty expensive but the dirt is not coming off so it became my party sneaker.

Did you go to Balaton Sound this year? If so, tell me your experiences! :) xx

***

Előfordul, hogy a médiában kevésbé pozitívnak tüntetik fel a Balaton Sound-ot, de nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak a fesztivállal kapcsolatban. A hírekben mostanában azt mondogatták, hogy a Sound-ra az emberek drogozni, szexelni, és a sárga földig részegedni mennek. Biztos van erre is példa, de azért nem csak erről szól ez az esemény. Számomra a Balaton Sound egy óriási bulit jelent, és bár nem kifejezetten az én stílusom, mégis idén is nagyon lelkesen indultam útnak, hogy részt vegyek a szerdai, azaz első napon.

Tavaly már voltam egy napot itt (erről a beszámolómat itt tudjátok visszaolvasni), akkor is nagyon klassz volt, és most is jó élményekkel gazdagodva távoztam. Idén azért választottam a szerdai napot, mert az egyik kedvenc rapperem, G-Eazy akkor lépett fel. Szuper volt a koncertje, én egy picit rövidnek éreztem, de egyébként ezen kívül nagyon elégedett voltam vele. Mindig nagyon király élőben hallgatni a kedvenc előadóinkat, bár vannak, akik szerint ugyanaz, mintha bekapcsolnám otthon a rádiót, de én ezzel nem értek egyet.

Több koncertre is elmentem ezen kívül, belehallgattam kicsit Don Diablo és Nicki Romero zenéjébe is, amik annyira nem nyerték el a tetszésemet, viszont később este a Stadiumx-re hatalmasat buliztam a barátnőimmel és az unokatesómmal.

A kedvenc virágmintás ruhámat vettem fel a fesztiválra, ami pont tökéletes választásnak bizonyult ebben a melegben. Amikor pedig picit hűvösebb lett estefelé, csak felkaptam rá egy farmerdzsekit. A New Balance cipőmben táncoltam végig az éjszakát, ami most már hivatalosan is a fesztivál cipőm lett. Nagyon kényelmes, de alapvetően azért kapta meg ezt a címet, mert nagyon máshova nem tudom felvenni. Tavaly vettem a Sziget előtt, és annyira összekoszolódott, hogy nem tudom azóta sem szépen kitisztítani.

Ti voltatok idén a Sound-on? Ha igen, hogy tetszett? :) xx

Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 celebrity dresses AU Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017 Balaton Sound 2017

Follow:

2 Comments

    • 2017. July 31. Monday / 10:38

      thanks Nat! :)